Damarks bedste CANNABIS CBD-Olie til Bedste PRIS

 

PULSERENDE MAGNETFELT

 
 
SHOP VEGATESTING BEHANDLING PULSERENDE-
MAGNETFELT
SUNDHEDS-TJEK
TOTAL
OMEGA-3

CANNABIS
CBD-OLIE

 

Pulserende Magnetfeltapparater:   PMT3006  -   Vitapulse   -   Elecsystem Magnetotron   -   Magnomedan A-400-D

 
 
    PULSERENDE MAGNETFELT

 

 
 
Mange biologiske processer knytter sig til magnetiske processer. Magnetfelternes indflydelse er fysisk lovbundet og kendt. Fx. kan det påvises, at iltindholdet i vævet stiger stærkt (400%) under indflydelse af magnetisme, og forbedring af blodgennemstrømningen er et kendt fænomen. Ved brud påvirker magnetismen den såkaldte piezo-effekt, der kompenserer for den manglende belastning og fremmer helingen. Man ved også, at magnetfelter har gavnlig indflydelse på stofskifte, smertelindring og bedring ved degenerative lidelser, hjælp ved søvnforstyrrelser, kredsløbsforstyrrelser, gigt og skader, der skyldes dårlig blodtilførsel.
 
 

Behandlingen med pulserende magnetfelter er helt smertefrit og ufarligt.

 
 
Pulserende magnetfelt terapi reddede mit liv!
 
Det hele startede med blodprop i 2 af mine fingre hvorefter der kom sår på fingrene. Nogen tid efter, opstod der koldbrand i fingrene. Jeg kom i behandling med pulserende magnetfelter i løbet af 3 behandlinger var koldbranden stoppet. Virkningen mærkede jeg straks efter behandlingen og smerter i de koldbrandramte fingre gik væk. De døde stykker af fingrene blev fjernet.

De 13 morfintabletter jeg tog inden behandlingen og sovemedicinen, kunne jeg også undlade efter 3 behandlinger. Jeg fik 4 behandlinger ekstra, hvorefter sygdommen gik i bero. Disse behandlinger holdt i 10 år. Pulserende magnetfelt reddede mit liv!

Siden 1985 har jeg haft diagnosen skleredomi, som er en bindevævssygdom, hvor især de små blodkar tager skade, som følge af en autoimmun reaktion. Det giver udslag i huden som bliver læderagtig tyk og hård. Det kan gå over i lungerne, som bliver ”stive” og også andre organer kan rammes.

Ja jeg var på Gråsten gigthospital, der ikke kunne gøre noget. Min datter anbefalede en speciallæge fra Esbjerg, som havde speciale inden for min sygdom skleredomi. Det var denne speciallæge besøgte mig i Lovrup, for at prøve magnettromlen. Han fandt han ud af, at min sygdom stod stille, og det havde den gjort i mange år. Lægen var yderst forundret, for det burde sygdommen faktisk ikke. Han konkluderede derfor, at det var det pulserende magnetfelt, der havde hjulpet mig.

Ved et tilfælde fik jeg købt et pulserende magnetfeltapparat til at behandle mig selv med. Min omgangskreds undrede sig naturligvis også over det der skete og ville gerne prøve apparatet. Det fik de lov til. Det var folk med smerter i ryg, skinnebenssår, astma, allergi, koldbrand, rygsmerter, mavesår, psoriasis, lungesygdomme, migræne (super god til det) og det virkede. Behandlingerne fik åbenbart kroppen til at helbrede sig selv. Da jeg er flyttet, måtte jeg sælge det pulserende magnetfeltapparat og den har Kurt, fra Helse-Stuen overtaget.

Louise Jacobsen, Skærbæk (tidl. Lovrup, Løgumkloster)

 
 
 
 
 

  Carsten Vagn Hansen udtaler:

"Elektromagnetiske felter er af største betydning for vores sundhed."
.
"Fremtidens medicin er energimedicin, hvis formål er at neutralisere sygdomsfremkaldende svingninger og at genoprette de rette svingninger i kroppen."
.
"Fastemagneter er symptombehandling, pulserende magnetfelter er årsagsbehandling."
 
 
 
Pludselig kunne hun blive gravid
 
Efter pulserende magnetfeltbehandling kunne hun blive gravid.

Louise fortæller også om en sjov oplevelse hun have med det pulserende magnetfelt-apparat ved en kvinde, der kom for at få sin eksemen behandlet. Det som skete et stykke inde i behandlingsrækken, der strakte sig over flere uger, var at kvinden pludselig kunne blive gravid.

Det havde hun ikke kunnet før.

 
 
Hvad kan behandles?
 
I bund og grund kan næsten alt behandles med pulserende magnetfelter. Det gælder bare om at indstille den rigtige frekvens (Hz) og du behandler årsagen til problemet.

Her er enkelte eksempler på indikationer pulserende magnetfeltapparater kan behandle.

 
• Muskelsvind • Muskelbetændelser • Ledbetændelse • Stofskifteforstyrrelse
• Ansigtslammelser • Iskias • Sexuel utilstrækkelighed • Forstørret blærehalskirtel
• Astma / Bronkitis • Lungesygdomme • Tyktarmsbetændelse • Infektioner, kroniske
• Artrose • Diabetes • m. Betcherew • Forbrændinger
• Reuma/Gigt • Slidgigt • Forvridninger • Sår, svært helende
• Migræne • Osteoporose • Blodudtrædninger • Betændelsestilstande
• Smerter • Kvæstelser • Operation, efterbehandling • Seneskedebetændelse
• Forstuvning • Eksem • Knoglebrud • Nyrebetændelse/-lidelser
 
 
Pulserende magnetfelter vs. faste magneter
 
Med pulserende magnetfelter kan du indstille den frekvens du skal bruge, for at

I modsætning hertil kan fx. sengetøj med faste magneter ikke indstilles til at behandle noget specielt og som Carsten Vagn Hansen udtaler opnår du med disse kun en symptombehandling. For nogle er det også ganske udmærket. I shoppen finder du magnetunderlag med faste magneter, som med afstemt magnetstyrke og jordafledning er specielt designet til ligge på om natten.

Mange pulserende magnetfeltapparater har faste programmer for forskellige indikationer. Nogle er også udstyret med manuelle indstillingsmuligheder, hvilket giver brugeren ekstra gode behandlingsmuligheder. I shoppen kan du se nogle af disse pulserende magnetfeltapparater.

 
 
Reaktion af blodet ved behandling med pulserende magnetfelt
 
   
Før behandlingen
Blodpladerne er sammenklistret
Efter 1. behandling
Blodpladerne er fint skilt ad
   
   
 
Vi er elektromagnetiske
 
Vi mennesker er elektromagnetisk ladede helt ned til det mindste atom og de partikler, der svæver rundt omkring atomet. De fleste er i dag klar over, at molekyler består af atomer, og inden for medicinen er molekylær medicin vundet meget frem, så meget at medicinen i form af lægemidler er blevet dominerende. Men der er et efterslæb på det elektromagnetiske, subatomare, elektroniske plan. Der er dog sket en udvikling inden for radiologien med vigtige diagnoseinstrumenter som for eksempel MRI-scanning og PET-scanning, hvor man blandt andet kan se tanker lyse op i hjernen.

Hvert eneste atom, proton og elektron er elektrisk ladet og under påvirkning af elektriske, magnetiske og elektromagnetiske felter. Jo større og jo kraftigere unaturlige påvirkninger, der kommer ude fra, jo mere rod kommer der i vores eget elektromagnetiske felt, men selv meget små påvirkninger kan forstyrre det, hvis bølgelængderne er forkerte.

Kineserne og inderne har arbejdet med energimedicin i tusinder af år, blandt andet i form af akupunktur og yoga. De har kendt til energistrømmene i kroppen og vidst, hvordan de kan påvirkes på forskellige måder, så energien og vibrationerne i kroppen cirkulerer på en naturlig måde og derved vedligeholder sundheden. Planeten Jorden har et naturligt magnetfelt, som påvirker alt. Alt levende er afhængigt af svage indre magnetfelter, som kontrollerer hjerterytmen, hjernebølgerne, nerveimpulserne og meget andet. Hver eneste celle i kroppen svinger med disse magnetfelter og er et batteri, der også påvirkes udefra.

 
 
Svingningerne - Vibrationerne
 
Vi svinger med jordens magnetfelt og er udviklet i samklang med dette. Elektromagnetisk udstråling fra solen påvirker jordens magnetfelt og tilfører byger af elektroner, der som nævnt også kobles til vandmolekylerne. Når der er solpletter, som er gigantiske magnetstorme på solen, påvirkes vi betydeligt. Alle større influenzaudbrud på jorden falder sammen med et højt antal solpletter, for eksempel den spanske syge, der på verdensplan dræbte mere end 20 millioner mennesker. Jordens magnetfelt bliver forvredet, hvilket går ud over immunsystemets funktion.

Vores DNA – arvemassen i cellerne – svinger med de bølgelængder, vi bliver påvirket af. Dette ligger bag hele evolutionen og vores cellers udvikling og funktion. Nogen har kaldt DNA et biologisk Internet.

 
 
     
 

Syge celler producerer andre vibrationer!

Den menneskelige krop kan ikke eksistere uden elektriske strømme, som også producere i kroppen. Bevæger en organismer sig gennem er magnetfelt opstår der elektriske felter (Lorentz-Kraften og Hall-Effekten). I området omkring cellemem-branen flyder der en strøm, som i sunde celler gennemsnitlig er 90mV. I syge celler er spændingen derimod tydeligt lavere. På samme måde er forholdet ved organerne, som har deres egen spænding og vibrerer med en bestemt frekvens. Syge celler viser en ændret frekvens og ofte stagneret adfærd, hvilket resulterer i en forstyrrelse af alle metaboliske processer i kroppen.

 
     
 
 
Vi kan få hjælp til at blive raske, hvis vi påvirkes af de rigtige svingninger i de rigtige bølgelængder. Fremtiden er, at vi kan påvirke vores organer og væv med den rette energimængde i den rigtige bølgelængde, så vævene kommer i energibalance, hvis vi har mistet energi eller har modtaget for meget energi, der har forskubbet vores balance. Indtil da må vi beskytte os mod de skadelige elektromagnetiske påvirkninger, vi hele tiden bliver udsat for i vores ”elektro-smogsamfund”.
 
 
Beskyttelse mod skadelige svingninger
 
Ved bevægelse af magnetfelter udløses elektriske strømme, og omvendt dannes der magnetfelter omkring elektriske strømme. Det er de svage elektriske felter, der er de vigtigste i kroppen, for eksempel i hjertet og hjernen. Det er et problem, at de kunstige EM-felter, som elektroteknologien i dag frembringer, måske vil kunne ændre hele vores udvikling og måde at tænke på. For eksempel mikrobølger, mobiltelefoner og højspændings-ledninger. Disse ting påvirker vores indre elektriske felter, hvilket påvirker vores funktioner. Også jordens elektriske felter kan påvirke os betydeligt udefra og skade vores sundhed. Et eksempel er jordstråler, som forstærkes gennem underjordiske vandårer og strømme.

Ved at hjælpe kroppen med at opretholde et sundt og sammenhængende bio-felt og ved at vedligeholde en dynamisk balance, afværges udefra kommende elektromagnetisk stress. Det kan blandt andet ske ved hjælp af pulserende magnetfelt behandling, der beror på, at vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og at EM-felter kan styrke væv.

Det er allerede bevist, at for eksempel knogler gror hurtigere sammen, hvis de bliver udsat for pulserende magnet-feltbehandling. Kunsten er at genskabe de naturlige og lægende vibrationer i væv og organer ved at tilføre energi. Når blodet passerer påvirkes af pulserende magnetfelt, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper.
 
 
     
Blodgennemstrømningen øges væsentligt!
 
Her ses en hånd med farvede områder, som illustrerer et område med dårlig blodgennemstrømning (alt hvide er god blodgennemstrømning). Med termokamera er håndens varmeudstråling dokumenteret under behandlingen. Det ses tydeligt at de farvede felter, efterhånden som behandlingen skrider frem, bliver varme (hvide), dvs. gennemstrømmet af ekstra iltet blod.
 

Før behandlingen Lige efter start af behandlingen  Efter afsluttet behandling
     
 
 
Kraftfelterne interagerer
 
 I magnetfeltterapien bliver der bygget elektromagnetiske felter op og impulser herfra trænger igennem hele kroppen og virker ind på den mindste celle. Det kommer til en interaktion mellem den magnetiske impuls og cellerne, ved at celler med fejlfrekvens eller stagnation påvirkes til at svinge med deres egen normale sunde frekvens igen.
 
 
Statiske og pulserende magnetfelter
 
Den pulserende magnetisk terapi er en forbedret version af magnetisk terapi med statiske magnetfelter. Fordelen ved pulserende magnetfeltterapi er, at impulserne kan indstilles individuelt og tilpasses netop den frekvens, cellen har brug for.

Det kan sammenlignes med en radio, hvor man indstiller frekvensen til den sender, man vil høre. Netop denne tuning af frekvensen gør det muligt at ramme den korrekte celle-frekvens for at opnå en specifik effekt på kroppen. På billedet ses forskellig frekvenser af magnetiske impulser.

 
 
Sammenligning med andre magnetfelter
 
Pulserende magnetfeltbehandling er helt ufarligt og uden bivirkninger. Magnetfeltstyrken jeg bruger ligger meget lavt i forhold til andre magnetfelter. For at få en fornemmelse heraf, har jeg lavet en lille oversigt som viser, hvor stort/lille et magnetfelt er i forhold til Magnetotronen som jeg behandler med. Eksempelvis har en MR-Skanner på 7 Tesla (og det er en lille MR-Skanner) en magnet, der er ca. 69.900 % kraftigere end Magnetotronen - det er da lidt? En køleskabsmagnet er 50% mindre kraftig end Magnetotronen.
 
     
 
Apparat Tesla (T)
(1 T = 10.000 Gauss)
Gauss (G)
(1 G = 0,0001 T)
% i forhold til
Magnetotron
100 G
MR-Skanner 7 T 70.000 G 69.900 % større
Højtalermagnet ca. 1,5 T 15.000 G 14.900 % større
Harddisk ca. 1,25 T 12.500 G 12.400 % større

Magnetotron

max. 0,01 T max. 100 G 0 %
Køleskabsmagnet 0,050 T 50 G 50 % mindre
Pacemaker 0,0005 T 5 G 95 % mindre
Jordklodens magnetfelt 0,000003-0,000006 T 0,3-0,6 G 99,7 % mindre
Der tages forbehold for fejl.
 
   
 
Måske mindre forværring i første omgang
 
I starten af behandlingen kan det på kort sigt komme til en forværring af symptomerne. Dette er ikke en bivirkning, men et tegn på at behandlingen virker. Denne effekt forekommer i mange andre naturlige behandlingsformer (ex. Akupunktur, Zoneterapi, Massage). Derfor skal man ikke undertrykke det forbigående ubehag med medicin, udover det man normalt tager dagligt i fast rytme, da effekten af de pulserende magnetiske felter kan reduceres.
 
 
Kontraindikationer
 
I visse tilfælde frarådes der at bruge magnetfeltterapi, ex. ved pacemaker.

Og HUSK:
Mobiltelefoner, kreditkort og andre magnetkort, ur, bilnøgler med batterier må ikke komme i magnettromlen. Batterier kan blive afladet og magnetstrimler ødelagt.
 
 
Pulserende magnetfelt terapi og dyr
 
Pulserende magnetfelt terapi virker også fortræffelig på dyr på samme måde som på mennesker. Her ses en hest før og under behandlingen. Med termokamera er temperaturudstrålingen dokumenteret. Der ses tydeligt en øget blodgennemstrømning efterhånden som terapien skrider frem (hvide felt).
 
         
   
  Før behandlingen Lige efter aktivering
af magnetfelt
2 minutter efter
aktiv magnetfelt
 
         
 
 

                     

 
 
Succeshistorier
 
Du kan læse nogle succeshistorier her (under udarbejdelse).
 
 
Tilskud
 
RAB-behandlinger giver i enkelte tilfælde tilskud fra Sygeforsikring Danmark.
 
 
Evt. afbud
 
Husk at melde afbud på sms eller telefonsvarer senest 24 timer før din aftale.
Ved udeblivelse eller for sent afbud, opkræves et gebyr jfr. skiltning i klinikken.
 
 
Behandlingsformer
 
Pulserende Magnetfelt Terapi
Akupunktur (RAB)
Zoneterapi (RAB)
Massage
Tanke Felt Terapi (TFT/EFT)
   
Hvad sker der i mon krop?
Få testet, hvor ubalancerne sidder i kroppen med
vegatesten
 
 
 
Kurt Jürgensen
 
Holistisk Alternativ Behandler siden 1996. Læs mere her.
 
 
 
 
 
 
 
Kategorier Information Min Konto       Butiksinformation
             
.
CANNABIS CBD-OLIE

SHOP
.
VEGATESTEN
.
BEHANDLING
.
PULSERENDE
    MAGNETFELTER

Tilbud Mine ordrer     Helse-Stuen, Mellemgade 2, 6240 Løgumkloster,
Nyheder Mine faktura       CVR 65356554
Vores butik Mine adresser        
Om Helse-Stuen Mine oplysninger     Ring til os: +45 4033 3175
Handelsbetingelser          
Oversigt       E-mail: mail@helse-stuen.dk
           
 

Copyright 1996-2017 © Helse-Stuen, Certificeret Vegatester og Akupunktør Kurt Jürgensen, Tlf.: 4033 3175, mail [at] helse-stuen.dk